ANSLAGSTAVLA


Annika Westerholm o Kristin Lissel i Radio Fryksdalen

”Dikt och ton i Finnskogen” 
20 juli 2023
https://radiofryksdalen.se/webbradio/65/5747
Klicka på menyn ( tre streck)
Välj webbradion
Välj Fryksände pastorats närradio
Välj 2023-07-20 kl. 18.00

9:59 min in i programmet +56:13 min in i programmet.

  • Träffar: 24

Maria Karlsson,

Maria medverkar i en nyligen utkommen ljudboksantologi  med sin novell "Tjärnsystrarna".
Ekström & Garay heter förlaget och min novell finns under samlingsnamnet "KALEJDOSKOP". 
https://www.bookbeat.se/bok/1124088
 
  • Träffar: 29

Sofia Sköld, program hösten 2023

26 oktober släpps den spännande boken ”Expedition Nordvärmland”. Sofia Sköld är en av de fotografer och författare som medverkar med sina bilder, texter och reportage. Sofia skriver bland mycket annat om sitt möte med slagugglor och om sin upplevelse av en oerhört sällsynt växt som endast finns på ett enda ställe i hela Sverige: i Nordvärmlands djupa skogar.  
 
Sofia Sköld medverkar i Värmlandsmontern under lördagen 30 september på årets Bokmässa i Göteborg. Var vänliga se programmet för exakt scentid och för mer info. Den dagen görs en pre-launch av boken ”Expedition Nordvärmland” som senare släpps 26 oktober. På söndagen 1 oktober finns Sofia Sköld med i Idus Förlags monter med sina tre barnböcker. 
 
 
Sofia Sköld kommer även att ha ett eget bord på Värmlands bokfestival i Karlstad och har där med alla de fyra böcker hon fått utgivna senaste året.
/Sofia Sköld
  • Träffar: 29

Kaj Branzell press Hej Mor!

Kaj Branzell släpper sin nya bok Hej Mor!

  • Träffar: 44

När solen färgar juninatten

BlancheStories är en audioapp som Jessica Eriksson och Stefan Holm skriver för. Texterna är korta, ca 1500 ord, inlästa av skådespelare och tonsatta av en kompositör. Jessica och Stefan har skrivit en audioserie i sex delar (”Dessa tankar på dig”) och tio avsnitt baserade på Sven-Ingvarslåtar.
Den 13 juni släpptes ”När solen färgar juninatten”.  
Inläsare: Callin Öhrvall Delmar
Kompositör: Christopher Pålerud 
  

När solen färgar juninatten

När jag ser att du lämnar festen förstår jag också att du vill att jag ska följa efter. Jag kommer ifatt dig bortom de blommande ängarna och du låter mig ta din hand. Om du visste hur länge jag har längtat efter just det här ögonblicket, men aldrig vågat varken ta kontakt eller tro att det skulle bli vi. Men nu är vi här, sida vid sida, och precis vad som helst kan hända. Inga nätter är väl så magiska som midsommarnätter.

  • Träffar: 56

Värmländska FörfattarSällskapet (VFS), c/o Jessica Eriksson, Kasernhöjden 13A, 653 39 Karlstad, 070-7705159, Orgnr. 872400-4299, PlusGiro 430037-2, Bankgiro 419-0112.  Avgift 200 kronor.  Epostadress: medlem@varmlandskaforfattarsallskapet.se